L’home detingut per segona vegada en quatre dies per trencar aparadors d’Olot torna a quedar en llibertat

El jutge ha tornat a deixar en llibertat l’home que en dos dies diferents ha trencat fins a sis aparadors d’establiments al centre d’Olot. És la segona vegada que l’individu ha quedat en llibertat, després que dijous va ser detingut per primera vegada per un delicte de danys. Els jutjats fan notar que l’home ha tornat a quedar en llibertat perquè ningú no ha sol·licitat cap tipus de mesura contra ell.

Ahir al migdia, l’agència de treball temporal apedregada diumenge ja havia pogut restituir els vidres de l’establiment. L’entitat financera no havia pogut fer-ho encara, i demanava als clients que passessin sense obrir la porta de l’oficina. El causant d’aquestes noves destrosses, un home de 43 anys, un rodamón que feia dies que es trobava a la ciutat, segons la Policia Municipal, va ser detingut diumenge després de ser enxampat in fraganti pels Mossos d’Esquadra. Era la segona vegada en quatre dies que la policia el detenia després de trencar aparadors utilitzant pedres de grans dimensions. La primera vegada va ser dijous passat. L’individu va trencar quatre aparadors d’establiments ubicats al carrer Sant Rafel, una òptica, una botiga de roba i complements esportius, una de roba infantil i una joieria, sense que encara hagi explicat els motius que van portar-lo a fer-ho. Els Mossos d’Esquadra expliquen que va arribar a atacar un cinquè aparador, el d’una botiga de roba interior, abans de ser reduït per dues persones que es trobaven al carrer en el moment dels fets. Després de la seva detenció, va arribar-se a valorar el seu ingrés en un centre psiquiàtric. Finalment, divendres el jutge en decretava la llibertat amb càrrecs per un delicte de danys. El mateix va decretar-se ahir, a la segona disposició judicial que el detingut passava en quatre dies. Des del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya s’apunta que el detingut ha tornat a quedar en llibertat perquè ningú, ni els afectats ni cap altra persona, no ha sol·licitat cap tipus de mesura específica contra ell.

Notícies relacionades:
– El detingut per danys als aparadors d’Olot ha tornat a actuar aquest diumenge després que el jutge decretés la seva llibertat
– L’home que va destrossar diversos aparadors al carrer Sant Rafel d’Olot passa a disposició judicial

x