L’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa estrena la pàgina web www.hospiolot.com

L’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa ha estrenat una nova pàgina web, www.hospiolot.com. El nou portal del centre dóna prioritat a les noves instal·lacions que es poden veure mitjançant un ‘tour 360’. La web vol ser una eina de contacte fàcil i àgil pels usuaris.

La fundació Hospital d’Olot ha estrenat una nova pàgina web. Des d’aquest febrer que el centre compta amb la pàgina web www.hospiolot.com amb disseny i contingut renovats. La pàgina confeccionada per 360Fotoweb pretén ser una finestra oberta a un hospital que aposta per la renovació tecnològica tant a les instal·lacions, renovades el 2014, com ara a nivell digital.

La web està organitzada en tres grans blocs. Per una banda ‘Persones’ que explica la part assistencial del centre. En segon lloc ‘Professionals’ que explica la cartera de serveis que ofereix l’hospital; i l’apartat ‘Comunicació’ amb tota la informació institucional i econòmica del centre. La pàgina també compta amb ‘Tours 360’ que permeten fer un recorregut virtual per l’Hospital d’Olot i Comarcam de la Garrotxa. A més el centre sanitari contempla a curt termini l’opció d’apropar-se més als ciutadans a través de les xarxes socials.

Notícies relacionades:
– L’hospital d’Olot augmenta les atencions a Urgències, vol potenciar el servei de digestologia i es planteja llogar quiròfans a l’activitat privada
– L’Hospital d’Olot, el Casal Les Fonts i el Casal Sant Miquel organitzen campanyes de donació de sang divendres, dissabte i dilluns

x