L’alcalde de Sant Feliu de Pallerols vol crear una plataforma en defensa de càrrecs electes investigats

Joan Casas, alcalde de Sant Feliu de Pallerols, va explicar al programa ‘L’alcalde Respon‘ la seva intenció d’impulsar una plataforma que defensi càrrecs electes investigats. Està a l’espera que se li concedeixi una trobada amb el conseller de Justícia. A més, també va comentar que encarregarà aquest any una auditoria de l’Ajuntament.

Joan Casas  vol impulsar una plataforma per defensar aquells càrrecs electes investigats i que no han estat condemnats. Casas va anar a judici ara fa dos anys, acusat de suposades irregularitats en la urbanització del Pla de Bastons del municipi. De moment, no s’ha dictaminat la sentència. Amb aquesta plataforma, pretén fer pressió perquè s’agilitzin els processos judicials i perquè aquells que interposen les denúncies paguin les conseqüències, si es demostra que les persones investigades són innocents. L’alcalde està a l’espera de reunir-se amb el conseller de Justícia de la Generalitat per exposar la iniciativa.

A més, el partit de l’oposició, Units per Sant Feliu, assegura que hi ha irregularitats en la comptabilitat municipal i ha demanat, des de fa més d’un any, els extractes bancaris de l’Ajuntament.  Com a resposta, Casas va anunciar el 2016 que encarregaria una auditoria per demostrar que s’ha procedit correctament.  L’auditoria encara no s’ha adjudicat però Casas preveu que la tindran enllestida a finals del 2017.

Notícies relacionades:
– El pressupost pel 2017 de Sant Feliu de Pallerols inclourà una partida per a l’auditoria sobre la comptabilitat municipal
– L’alcalde de Sant Feliu de Pallerols assegura que els comptes de l’Ajuntament “estan bé” i acusa l’oposició de voler desgastar el govern
– Units per Sant Feliu comunica a la Sindicatura de Comptes irregularitats d’actuació en la comptabilitat de Sant Feliu de Pallerols