El dramaturg català Josep Maria Benet i Jornet protagonitza un nou cicle d’Olot Cultura que arrenca aquest dimecres

Olot es centra en la figura d’un dels dramaturgs més importants de Catalunya: Josep Maria Benet i Jornet és el protagonista d’un cicle de l’Institut de Cultura de la Ciutat d’Olot. Les activitats arrenquen avui, amb una conferència sobre la rellevància de Benet i Jornet en el teatre al nostre país.

Un dels dramaturgs més importants que tenim a la comarca, Carles Batlle, arrenca el cicle que ha preparat l’Institut de Cultura de la Ciutat d’Olot a la figura de Josep Maria Benet i Jornet. Batlle farà una conferència de ‘Cinc cèntims’ a la Sala la Carbonera, a partir de les vuit del vespre, on parlarà de la importància de Benet i Jornet en el teatre català. Segons els experts, Benet i Jornet és considerat un dels autors indiscutibles de l’escena contemporània, i enllaça dues èpoques i diverses generacions, amb un teatre que invita a deixar-se sorprendre per temes i personatges que ens confronten amb la condició humana. El cicle compta amb dues activitats més: la següent tindrà lloc aquest mateix divendres dia 24, a les nou de la nit al Teatre Principal, amb l’obra ‘La desaparició de Wendy’, sorgida a la Sala Beckett de Barcelona. Es tracta d’un espectacle on sorgeix un problema per representar ‘Peter Pan’ pocs instants abans d’arrencar l’actuació: els mateixos actors hauran d’improvisar l’argument de l’obra. L’altra activitat programada és la ‘Revolta de bruixes’, del Teatre Lliure, on s’explica la història del que succeeix a sis dones i un home en el transcurs d’una nit de lluna plena. Serà el proper 17 de març, a les nou de la nit al mateix Teatre Principal d’Olot.