Olot oferirà les mateixes línies de Primària i ESO el curs vinent

La taula mixta de planificació ha previst per al curs vinent la mateixa oferta de grups per a primària i ESO amb què va començar aquest curs. L’Ajuntament d’Olot ha demanat un recurs addicional per atendre els joves de 16 a 18 anys que no han acreditat l’ESO. La Direcció General de Formació Professional ha de decidir en les properes setmanes si planifica de cares al curs vinent el nou Grau Superior de Paisatgisme i Medi Rural a l’Institut la Garrotxa. L’Ajuntament creu que hi ha raons suficients per justificar-lo.

El regidor d’Educació de l’Ajuntament d’Olot, Jaume Mir, acaba de reunir-se amb la taula mixta de planificació, que per al curs vinent ha previst la mateixa oferta de grups per a primària i ESO amb què va començar aquest curs L’Ajuntament d’Olot ha demanat per al curs vinent un recurs addicional per atendre els joves de 16 a 18 anys que no han acreditat l’ESO. El consistori olotí també ha demanat que l’Institut la Garrotxa pugui impartir a partir del curs vinennt el nou Grau Superior de Paisatgisme i Medi Rural. És una demanda reivindicada pel centre des de fa algun temps. L’Ajuntament d’Olot li dóna suport; creu que hi ha raons suficients per justificar-la. El cicle s’adiu perfectament a la realitat de la comarca i donaria continuïtat a la formació dels alumnes que fan cicles de grau mitjà de Jardineria i Floristeria i Producció Agropecuària, evitant que hagin de marxar a una altra comarca per seguir els seus estudis. Actualment no hi ha cap cicle de grau superior d’aquestes característiques que s’imparteixi en aquestes comarques.

L’Ajuntament d’Olot ha redactat una carta de suport a la demanda de l’institut que ha enviat tant a la Direcció General de Formació Professional com a la Direcció dels Serveis Territorials de Girona. La Generalitat ha de donar-hi resposta en les properes setmanes.

Notícies relacionades:
– El regidor d’Ensenyament d’Olot Jaume Mir celebra l’augment de cicles de grau superior a l’Escola d’Art pel curs vinent però lamenta la pèrdua del cicle de pintua
– L’Escola d’Art d’Olot amplia l’oferta de cicles de grau superior amb tres nous cursos però perd el cicle de pintura per falta d’alumnes