Les xarxes socials bullen pel cas de l’home detingut i posat en llibertat dos cops per trencar vidres de comerços

Els Mossos d’Esquadra l’han detingut dues vegades i la justícia l’ha deixat dos cops en llibertat. Aquestes són les conseqüències per l’home que en dues ocasions ha trencat els vidres de diversos establiments comercials del centre d’Olot. Uns fets que han provocat la indignació dels olotins però encara més el desenllaç. A les xarxes socials, com es poden imaginar, hi bullen els comentaris.

El cas de l’home que ha estat detingut dues vegades en menys d’una setmana per trencar els vidres de diversos aparadors de comerços d’Olot amb pedres i, al mateix temps, posat en llibertat, ha provocat múltiples reaccions a les xarxes socials. La notícia publicada aquest dilluns al Facebook d’Olot Televisió, i que explicava que els jutjats havien posat en llibertat de nou el detingut, ha motivat nombroses opinions. Majoritàriament expressen la incomprensió en el fet que la justícia no pugui actuar sobre una persona que provoca danys materials rellevants i de manera continuada. D’altres, però, van més enllà i mostren preocupació per si les agressions acaben sent personals, a vianants que en aquell moment passegen per la via pública.

Twit enquesta

Facebook01

Facebook02

Facebook03

També hi ha qui ho descriu de manera irònica i parlen de la feina que tenen les empreses locals que es dediquen a fabricar vidres.
Davant aquests comentaris Olot Televisió va posar en marxa una enquesta a Twitter que preguntava als seguidors si consideraven la justícia laxa. De totes les persones que han respost el 94% consideren que ‘sí’ i només un 6% creuen que ‘no’.

Notícies relacionades:
– L’home detingut per segona vegada en quatre dies per trencar aparadors d’Olot torna a quedar en llibertat
– El detingut per danys als aparadors d’Olot ha tornat a actuar aquest diumenge després que el jutge decretés la seva llibertat
– L’home que va destrossar diversos aparadors al carrer Sant Rafel d’Olot passa a disposició judicial