Arrenca la sisena edició de les Jornades ESDAP de l’Escola Superior de Disseny de Catalunya a Olot

Avui han arrencat les Jornades ESDAP, de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot. Enguany, en la sisena edició d’aquestes jornades a la ciutat, la temàtica es centra en la relació entre el disseny i les emocions de les persones.

L’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot és un dels set centres catalans que conformen l’Escola Superior de Disseny i Arts Plàstiques de Catalunya, i des de fa sis anys acullen les jornades ESDAP, una activitat que pretén formar als futurs dissenyadors en aspectes útils per a les seves pròximes tasques laborals. Si l’any passat van tractar la relació del món del disseny amb la sostenibilitat, enguany les jornades ESDAP es centren en l’àmbit de les emocions.

Sota el títol ‘On es fa el disseny? Al cap, al cor, a les tripes?, els alumnes de cicles i dels estudis superiors de disseny tenen la possibilitat de participar en ponències, tallers i sortides que tractaran aquesta temàtica. La conferència inaugural ha anat a càrrec de Marta Marín, experta en tendències, que ha analitzat els estils que imperen el món actual del disseny i ha explicat als alumnes què han de tenir en compte en el seu futur en aquest àmbit. Les Jornades ESDAP a l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot s’acabaran aquest divendres.

Notícies relacionades:
– L’Ajuntament d’Olot busca finançament per dur a terme reparacions a l’Escola d’Art, valorades en més d’un milió d’euros
– El llop ‘entra’ a l’Escola d’Art d’Olot en una de les activitats per reflexionar sobre la seva presència de la mostra ‘Donem la benvinguda al llop!’
– Els aparadors nadalencs de 6 comerços olotins són decorats per 13 alumnes de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot

x