El Govern cofinançarà el projecte ‘Espai Cràter’ de l’Ajuntament d’Olot amb 1,85 milions d’euros

La consellera de Governació i Administracions Públiques, Meritxell Borràs, ha participat en la presentació del projecte que l’Ajuntament d’Olot impulsa al volcà Montsacopa a través de l’última convocatòria dels fons europeus FEDER. El Govern de la Generalitat aportarà 1,85 milions d’euros, a través del fons FEDER, per un projecte que costarà 4 milions. Sota el nom ‘Espai cràter’, el projecte vol constituir-se com un parc immersiu i interactiu de coneixement i divulgació del vulcanisme i del patrimoni natural.

La consellera Meritxell Borràs ha assistit en l’acte de presentació del projecte FEDER ‘Espai cràter: parc immersiu i interactiu de coneixement i divulgació del vulcanisme i del patrimoni de la zona volcànica de la Garrotxa’, que ha tingut lloc aquest migdia a l’ermita de Sant Francesc. El Govern de la Generalitat cofinançarà el projecte, impulsat per l’Ajuntament d’Olot, a través dels fons europeus FEDER. El projecte té un cost de 4 milions d’euros i el Govern n’aportarà 1,85 milions. Segons ha dit l’alcalde Josep Maria Corominas, que ha presentat l’acte, l’Ajuntament d’Olot treballarà per buscar el finançament que falta per dur a terme el projecte. També es buscarà la participació de la iniciativa privada. ‘Espai Cràter’ constarà d’un centre interactiu, que s’ubicarà a la finca de Can Mas Pomer, i es donarà especial rellevància al patrimoni natural de la Zona Volcànica i sobretot, al volcà Montsacopa.

Notícies relacionades:
– CiU aposta per un Centre dels Volcans a l’entorn del Montsacopa amb espais formatius, divulgatius i de lleure

x