Les II Jornades Culturals de l’Escola Oficial d’Idiomes encaren l’últim dia d’activitats després d’aconseguir una bona participació en els actes simultanis d’aquest dimecres

Ahir era el primer dia que les Jornades Culturals de l’Escola Oficial d’Idiomes es desdoblaven en dos espais simultanis amb una bona acceptació. A quarts de set de la tarda, el concert conferència de música folk en francès Destination Sud es desenvolupava a la sala el Torín amb una bona assistència de públic, mentre al Casal Marià Maggie Hawes descobria en anglès els secrets de Cornwall, la regió on va néixer. A Hawes la succeïa després Maichael LockWood, que va parlar als assistents dels clixés fundats o no dels escocesos. Entre el públic, alumnes, exalumnes i persones externes units per l’oportunitat d’escoltar un acte en una llengua que ha après de manera oberta i gratuïta.

Els actes de les II Jornades Culturals de l’Escola Oficial d’Idiomes continuen avui al Casal Marià, a partir de 2/4 de 6 de la tarda, amb la interpretació de cançons en alemany que podran ser seguides fins i tot pels garrotxins que no coneguin la llengua. Li seguirà, a les 6 i 40 minuts, una conferència en francès a càrrec de Michel Cadé. Les Jornades acabaran a les 8 del vespre a la Sala El Torín, amb un concert de The Basements, que interpretarà cançons en les tres llengües que han protagonitzat les jornades, a mode de fi de festa.