El ple de l’Ajuntament d’Olot serà el primer a aprovar la moció que reclama fer l’estació de tren de Torelló més accessible als garrotxins

Després del suport explícit dels grups polítics a la moció del col·lectiu Perquè no ens fotin el tren, és previsible que aquest vespre el ple de l’Ajuntament d’Olot l’aprovi per unanimitat. Tots els grups, a excepció del PSC, porten també fins al ple una moció perquè l’Ajuntament d’Olot s’adhereixi al pacte Nacional pel Referèndum de Catalunya. Esquerra també proposarà aplicar una taxa als serveis d’instal·lacions de transport d’energia elèctrica, gas, aigua i hidrocarburs.

Dins l’àrea de cohesió social i atenció a les persones, l’equip de Govern porta a parovació la creació del Servei d’Atenció a la Diversitat Afectiva, Sexual i de Gènere, a més de l’adhesió de l’Ajuntament a la Xarxa de Municipis en suport als col·lectius de lesbianes, gais, bisexuals i transsexuals. El ple municipal també dona compte avui de les activitats de la Fundació d’Estudis Superiors durant el 2016 i de la participació del consistori a l’agrupació de l’ateneu cooperatiu de les comarques gironines. També es proposarà aprovar l’ordenança reguladora de fitxers de dades de caràcter personal. El ple municipal del mes de febrer comença avui a 2/4 de 8 del vespre.

Notícies relacionades:
– Els grups polítics de la Garrotxa dónen suport a la moció perquè l’estació de tren de Torelló sigui la referència per a la comarca

x