El concert de The Basement clou les II Jornades Culturals de l’Escola Oficial d’Idiomes

L’Escola Oficial d’Idiomes d’Olot ha conclòs les II Jornades Culturals, més d’una desena d’actes en anglès, francès i alemany, gratuïts i oberts a la ciutat, que han gaudit d’un bon nombre de públic durant els tres dies que han durat les jornades. El centre tenia motius per celebrar-ho. Ho va fer ahir amb el concert de cloenda, a càrrec del grup The Basement.

A la sala el Torín, allà és on els alumnes, exalumnes de l’Escola Oficial d’Idiomes i tothom qui ho va voler va gaudir de la música del grup The Basement, que va presentar algunes de les cançons que inclourà el seu nou disc. Grup de soul y el rhythm&blues, The Basement canta habitualment en anglès. Per al concert de cloenda de les II Jornades Culturals, l’Escola Oficial d’Idiomes els va demanar que incloguessin en el seu repertori una cançó en francès i una en alemany. La formació valora ara si inclourà aquestes noves cançons en els propers directes.

El concert de The Basement ha posat punt i final a unes jornades de conferències i actuacions musicals que han atret un bon nombre de públic tot i presentar-se en fins a dos espais diferents i de forma simultània en alguns moments. L’Escola Oficial d’Idiomes està satisfeta del desenvolupament de les seves II Jornades Cultural i es planteja conservar-ne el format en futures edicions.

Notícies relacionades:
-Les II Jornades Culturals de l’Escola Oficial d’Idiomes encaren l’últim dia d’activitats després d’aconseguir una bona participació en els actes simultanis d’aquest dimecres
– L’Escola Oficial d’Idiomes amplia els actes i els espais de les Jornades Culturals en la seva segona edició