L’Olot s’enfronta a un partit trampa en la visita a Cerdanyola del Vallès

La Unió Esportiva Olot visitarà Cerdanyola aquest diumenge a les 12 en una sortida que, mirant la classificació, hauria de ser fàcil pels garrotxins però que pot ser una trampa pels homes de Calderé degut, sobretot, al tipus de camp que es trobaran.

L’Olot viatjarà a Cerdanyola amb la intenció de superar la baixada de joc que està patint. Els garrotxins tenen ara 4 punts d’avantatge sobre el Peralada, segon, i 14 sobre el Vilafranca que és quart. El Cerdanyola, per la seva part, és setzè classificat amb 28 punts, 4 per sobre del Castelldefels, que marca el descens.

Tot i que els olotins ja van guanyar a l’anada, 2-1, la visita dels de Calderé a Les Fontetes de Cerdanyola no serà fàcil. Les característiques del camp no li van gaire bé als garrotxins.
I és que l’Olot no està passant pel seu millor moment. Calderé es responsabilitza del mal joc de l’equip i buscarà canvis tàctics que puguin ajudar els jugadors. La Pobla de Mafumet va demostrar que se li pot treure la pilota a l’Olot i això fa que el tècnic olotí busqui solucions davant les carències mostrades i prengui el partit de la jornada passada com a lliçó. Uri Santos és dubte per unes molèsties musculars. És l’únic jugador amb qui potser no podrà comptar Calderé pel transcendental partit de diumenge.

Notícies relacionades:
– La UE Olot renova a Dembo Batchilly per a dues temporades més
– Alberto ‘Tito’ Malagón és el nou fitxatge hivernal de la Unió Esportiva Olot
– Kike Sánchez renova per a dues temporades més amb la Unió Esportiva Olot

x