El secretari general del Departament de Treball visita el Mas Les Mates i considera DinàmiG un referent

Aquest matí, el secretari general del departament de Treball i Afers Socials, Josep Ginesta, s’ha reunit amb diversos representants del Consell Comarcal, de l’Ajuntament d’Olot i de la Generalitat al Mas les Mates per conèixer el Servei d’Ocupació de DinàmiG. El president del Consell, Joan Espona i l’alcalde de la ciutat, Josep Maria Corominas també hi ha estat presents. Ginesta considera el consorci un referent en qüestions d’ocupació a Catalunya i ha valorat la seva eficiència i la seva capacitat per a generar consensos. Olot és la segona ciutat de més de 30.000 habitants amb menys atur de Catalunya, segons dades del desembre del 2016. El secretari general del departament de Treball també ha anunciat que arribaran 2.200.000 euros per a polítiques d’ocupació aquest 2017 a la Garrotxa. Tot i que ha valorat la feina feta, Ginesta ha assenyalat que cal s’ha de seguir treballant per orientar i formar les persones amb més dificultats per trobar feina.

Notícies relacionades:
– Els Seminaris per Emprenedors de DinàmiG arriben a la onzena edició després d’haver format a més de 2.000 persones
– DinàmiG, l’Associació d’Hostalatge i Turisme Garrotxa organitzen la 2a jornada d’Ocupació en Xarxa, dedicada a l’hostaleria
– Olot En comú demana a l’equip de govern que no caigui en el cofoisme amb les dades d’atur i faci més esforços per revertir-les