La Santjoanenca, la Carnavalesca i els Emmaskarats regnen a St Feliu de Guíxols

Les rues de carnaval als municipis de la Costa Brava centre han començat aquest divendres i els premis han tingut aires de la Garrotxa. En la categoria de carrossa gran el primer premi l’ha aconseguit la Santjoanenca, de Sant Joan les Fonts i el segon premi ha anat per la Carnavalesca que també ha rebut el premi especial a la millor coreografia. En la categoria de comparsa els guanyadors són la colla els Emmaskarats, que també s’han endut el premi a la originalitat. Aquest divendres a la nit la disbauixa ha arrencat a Sant Feliu de Guíxols amb una rua amb 60 colles desfilant i segueix aquest dissabte a la tarda amb la gran rua de Carnaval de Platja d’Aro, on hi desfilaran un bon nombre de colles de la nostra comarca, entre els quals el Rei i la Reina del Carnaval d’Olot, de la colla Els Alots.

IMG_20170225_100728
La colla la Santjoanenca ha guanyat el primer premi de carrossa gran

IMG-20170225-WA0003
La Carnavalesca, amb el segon premi de carrossa gran i el premi a la millor coreografia

Notícies relacionades:
– Les colles de la Garrotxa llueixen amb força a Platja d’Aro
– La Santjoanenca, la Carnavalesca, els Emmaskarats i Les Tremendes s’emporten premis de Platja d’Aro

x