La Vall d’en Bas organitza una Jornada Solidària per les Persones Refugiades amb una calçotada i tallers per la mainada

Durant tot aquest dissabte, la Vall d’en Bas s’ha bolcat per aportar el seu granet de sorra a les persones refugiades. Un taller de serigrafia, activitats pels més menuts i una calçotada solidària han estat alguns dels actes que han portat a terme. A més, Anna Confeti i Dídac Guillamet han explicat les experiències viscudes als camps de refugiats.

La Vall d’en Bas ha unit avui les seves forces en la Jornada Solidària per les Persones Refugiades. El taller de serigrafia ha encetat la jornada. Gràcies als voluntaris, menuts i grans han pogut crear la seva samarreta personalitzada amb el missatge d’acollida de refugiats. La tècnica de la serigrafia ha impressionat els més petits de la Vall d’en Bas. La jornada ha continuat a Can Tista, amb jocs i tallers pels més petits i una calçotada. L’acte ha estat organitzat per l’associació de veïns d’en Bas i l’Ajuntament de la Vall d’en Bas, totes dues entitats han valorat fantàsticament el rerefons social de la jornada.

Anna Confeti de Pallassos sense Fronteres i Dídac Guillamet d’Open Cultural Center han explicat als assistents, les experiències viscudes als camps de refugiats. També s’ha fet una connexió en directe a la illa de Lesbos amb col·laboradors de Proactiva Open Arms. Els fons recaptats amb els tiquets de la calçotada aniran destinats a les quatre ONG’s presents a la jornada: Proactiva Open Arms, Pallassos Sense Fronteres, la Brigada EKO Garrotxa i Open Cultural Center.

Notícies relacionades:
– El Consell Municipal de Cooperació organitza autocars per anar a la manifestació de dissabte a Barcelona a favor de l’acollida de refugiats
– Olot es suma a la campanya ‘Casa nostra, casa vostra’ recollint signatures a favor de l’acollida de refugiats

x