El sènior masculí del Club Vòlei Olot cau derrotat a casa contra el CV Barberà i es complica la permanència (1-3)

El Club Vòlei Olot va perdre un partit important per la permanència a Primera Nacional. Ho va fer davant el Club Vòlei Barberà. Tot i avançar-se al marcador guanyant el primer set, no va ser la tarda dels olotins que van veure com els del Vallès Occidental els remuntaven el partit (1-3).

La jornada 17 de Primera Nacional Masculina va enfrontar dos equips necessitats de punts per mantenir-se a la categoria, el Club Volèi Olot i el Club Vòlei Barberà. Els olotins van entrar al partit de la millor manera, dominant el marcador i molt segurs en la recepció del servei visitant. El Barberà, però, no estava incòmode al camp i no va permetre que l’Olot guanyés fàcilment el primer set. No obstant, no ho va poder impedir i els olotins van imposar-se per 25 a 21 adjudicant-se el primer set (1-0).

El segon període va començar molt més ajustat, amb tots dos equips sumant punts de manera equilibrada. I així s’arribaria al final d’aquest segon set, amb un marcador molt igualat. Els visitants van guanyar la batalla psicològica al Club Vòlei Olot i es van emportar el set per 23 a 25 empatant el partit (1-1).

La derrota del segon set va ser un cop dur pels locals, tot i això el Club Vòlei Olot iniciava el tercer set amb el bon joc necessari per tornar a avançar-se al marcador. Els olotins van arribar a tenir una avantatge de 4 punts amb un 20 a 16. Però a partir d’aquí el Club Vòlei Barberà començaria la seva remuntada. Amb un marcador de 23 a 23, un error de comunicació de l’Olot deixaria a un punt del set al Barberà, i no el va desaprofitar. 23 a 25 pels del Vallès Occidental i 1-2 al global.

El quart set confirmaria que no era el dia del Club Vòlei Olot, tot i seguir lluitant per entrar de nou al partit. El quart període però va ser el que el Club Vòlei Barberà més va dominar, aconseguint un marcador de 20 a 24 que seria pràcticament definitiu. 3 punts seguits de l’Olot feien pensar en el tie break, però el Barberà no va fallar en el moment més clau i situava el definitiu 23-25 guanyant el partit per 1-3. Una derrota que dificulta la permanència del Club Vòlei Olot a Primera Nacional, però mentre hi hagi opcions, els olotins ho veuen possible.

Notícies relacionades:
– El Club Vòlei Olot de Segona Catalana sènior femenina guanya sense massa complicacions al Club Vòlei Mataró (3-0)
– El Club Vòlei Olot recupera la dinàmica guanyadora contra el Club Natació Sabadell (3-1)
– El Club Vòlei Olot remunta i guanya 3-2 al Club Vòlei Lloret

x