L’Olot guanya al Cerdanyola en un partit molt seriós del líder de la Tercera Divisió (0-2)

La Unió Esportiva Olot suma una nova victòria al superar el Cerdanyola per 0 a 2, amb gols de Marc Mas. Els de Calderé es mantenen líders de la Tercera Divisió i ja porten vint jornades sense conèixer el que és una derrota.

L’Olot visitava aquest diumenge el sempre difícil camp del Cerdanyola, però els de Calderé van demostrar una altra vegada per què són els líders i l’equip que aconsegueix més punts com a visitants del grup 5è de Tercera. El partit ha començat amb els vallesans buscant fer mal a través del joc directe, però ben aviat l’Olot ha mostrat que també sap jugar amb aquest estil: amb un servei de banda al minut 12 de Micaló, Sergio Álvarez l’ha pogut prolongar per habilitar a Marc Mas, que ha marcat el primer gol del partit. En aquest punt l’Olot ha anat a mossegar el rival i podria haver ampliat el resultat amb les ocasions de Sergio Álvarez, Èric Vilanova o Kike Sánchez. El Cerdanyola ha provat d’empatar a través de jugades amb la pilota aturada, però el bon treball defensiu dels de Calderé ha allunyat el perill jugada rere jugada. Al segon temps, els blanc-i-verds han apujat un llistó el seu joc, esperonat pels seus aficionats, però a mesura que passaven els minuts l’Olot ha pogut tornar a agafar el domini del partit. Als darrers instants del partit, tots dos equips haurien pogut marcar, i fins i tot el Cerdanyola ha enviat una pilota al pal amb una oportunitat de Dani Martí; però els vermells han acabat sentenciant el matx: Mas ha anotat el 25è gol de la temporada al culminar un bon contraatac. Amb el 0 a 2, l’Olot es manté líder de la categoria amb quatre punts de diferència respecte el segon classificat, el Peralada.

Notícies relacionades:
– L’Olot genera poques oportunitats contra la Pobla de Mafumet i acaba empatant el partit (0-0)
– La Unió Esportiva Olot rep a la Pobla de Mafumet, contra qui ja va perdre a l’anada
– La UE Olot renova a Dembo Batchilly per a dues temporades més