La Santjoanenca, la Carnavalesca, els Emmaskarats i Les Tremendes s’emporten premis de Platja d’Aro

La Santjoanenca, de Sat Joan les Fonts, s’ha endut el primer premi en la categoria de carrosses grans de la gran rua de carnaval de Platja d’Aro. El segon premi de la mateixa categoria l’ha rebut La Carnavalesca d’Olot i Castellfollit de la Roca. En la categoria de comparses els Emmaskarats han recollit el tercer premi i Les Tremendes el cinquè.

La Garrotxa s’ha endut un bon tros dels premis de la gran rua de carnaval de Platja d’Aro, on competien 70 carrosses i comparses. El jurat ha considerat que la colla La Santjoanenca, de Sant Joan les Fonts, mereix el primer premi en la categoria de carrosses grans. Els santjoanencs ho han aconseguit amb la carrossa espectacular inspirada en la fira, on s’hi podia veure una nòria i diferents elements. El conjunt de la colla ha causat un bon impacte, també gràcies als vestits de color groc que duia la comparsa amb uns paraigües il.luminats amb leds. El vestit també els hi valgut el quart premi al millor vestuari.
DSC_1063
DSC_1066

El segon lloc en la categoria de carrosses grans també ha estat per una colla de la Garrotxa, la Carnavalesca d’Olot i Castellfollit de la Roca. La colla ha apostat per una carrossa impactant basada en França i presidida per una Torre Eiffel de color blau. La comparsa completava un conjunt típicament francès, amb vestits amb els colors blau i vermell de la bandera francesa. A més d’aquest segon premi la Carnavalesca també ha rebut una distinció al millor vestuari.
DSC_1074

Pel que fa a la categoria de comparsa la Garrotxa també ha recollit dos premis més. Els Emmaskarats, que aquest divendres ja van recollir un primer premi a Sant Feliu de Guíxols, han recollit el tercer a Platja d’Aro. La colla, que cada any és més nombrosa, ha desfilat amb unes difresses inpirades en les tribus africanes. El color dels vestits i una excel.lent coreografia han completat una fantàstica actuació.
DSC_1055

Finalment Les Tremendes de la Casa Cultural d’Andalusia de la Garrotxa ha aconseguit el cinquè premi en la categoria de comparsa. La colla, formada per 143 persones, ha fascinat al jurat. El vestit d’aquest any tenia colors molt vius i totes les participants portaven una joia de grans dimensions amb la que basaven tot el ball.
DSC_1053

Notícies relacionades:
– Les colles de la Garrotxa llueixen amb força a Platja d’Aro

x