L’Associació de Comerciants d’Olot celebra el final de les rebaixes amb la botiga al carrer

S’acaben les rebaixes d’hivern, i com cada febrer, l’Associació de Comerciants va celebrar la botiga al carrer. La jornada va coincidir amb els Cranavals de la Costa Brava i els establiments ho van notar.  Des de l’Associació valoren positivament les rebaixes d’aquest any així com la campanya Olotx2.

p

A les acaballes de les rebaixes, les botigues d’Olot surten al carrer. Dissabte passat, l’últim del mes de febrer, com és de costum, l’Associació de Comerciants va organitzar la iniciativa. Més d’una quarantena d’establiments hi van participar. La mateixa jornada, però, se celebraven Carnavals a la Costa Brava i els comerços ho van notar. “El matí normalment hi ha afluència de gent, però dissabte va costar arrencar. A la tarda es va animar. Es va notar que a altres llocs hi havia actes i ens van fer la competència”, explica el president de l’ACO, Jordi Rovira.  Tot i això, la rua del Carnaval Infantil, que va començar a la Plaça Clarà i va acabar a la Plaça Major, va afavorir i va portar gent a la botiga al carrer. Des de l’Associació de Comerciants asseguren que han tingut una bona temporada de rebaixes, que acaben el 6 de març. També valoren positivament Olotx2. Una seixantena de comerços es van sumar aquest any a la campanya.

Notícies relacionades: 
– Alguns comerciants d’Olot es queixen per haver de pagar els llums de Nadal i l’Associació els demana comprensió
-Els comerciants del centre d’Olot han respost generalment bé a la demanda de l’ACO de col·laborar amb els costos dels llums de Nadal
-L’Associació de Comeciants d’Olot demana el suport dels comerços del centre de la ciutat per assumir el cost dels llums de Nadal