El Club Vòlei Olot de Segona Catalana sènior femenina guanya sense massa complicacions al Club Vòlei Mataró (3-0)

La quarta jornada de la segona fase de Segona Catalana sènior femenina va enfrontar el Club Vòlei Olot amb el Club Vòlei Mataró. Les olotines van imposar el ritme del partit i es van acabar imposant amb un marcador contundent, 3-0.

El Club Vòlei Olot va completar un partit molt seriós, amb un rival, el CV Mataró, que acumulava 4 victòries consecutives. El primer set va acabar amb un resultat de 25 a 17, les locals el van dominar amb claredat. Al segon set la tònica del partit seguiria sent la mateixa, l’Olot dominant i el Club Vòlei Mataró a remolc. En aquest període però les mataronines van mostrar un millor joc que en el primer i van apropar-se més al marcador. El Club Vòlei Olot, però, no va deixar que les visitants  agafessin el timó i va adjudicar-se el segon set per 25 a 22. Amb un 2-0 en contra les visitants veien que la remuntada es complicava molt i el Club Vòlei Olot seguia inspirat, dominant clarament el joc. Resultat final 25 a 17 que significaria el definitiu 3 a 0, un resultat que apropa el Club Vòlei Olot a les posicions d’ascens.

Notícies relacionades:
– El sènior masculí del Club Vòlei Olot cau derrotat a casa contra el CV Barberà i es complica la permanència (1-3)
– El Club Vòlei Olot recupera la dinàmica guanyadora contra el Club Natació Sabadell (3-1)
– El Club Vòlei Olot remunta i guanya 3-2 al Club Vòlei Lloret