Esgotades les inscripcions per a la 5a edició del Romànic Extrem

El proper diumenge 2 d’abril la Vall de Bianya celebrarà la 5a edició de la Romànic Extrem. L’esdeveniment ja ha esgotat les inscripcions de les dues proves, a la marató i la mitja marató.

La Romànic Extrem continua sent dels esdeveniments esportius més cotitzats. Fa uns dies ja va acabar les inscripcions de la Mitja Marató i va decidir afegir 50 dorsals més. Les noves inscripcions van tornar-se a esgotar els dies següents. Prop de 40 dies abans de la prova, les 250 inscripcions de la Marató també s’han assignat en la seva totalitat. Els organitzadors de la Romànic Extrem arriben un mes abans de la seva celebració segurs que tornarà a ser un nou èxit de participació. Aquest any el recorregut tornarà a ser diferent. Si bé es respecta l’objectiu cultural de fer passar el circuit prop d’esglésies romàniques, enguany el recorregut portarà els participants fins als cims del Puig Ou i el Talló. La Romànic Extrem tornarà a fer honor al seu nom, exigint un gran esforç als corredors amb una recompensa assegurada, guanyin o no les proves. El recorregut regalarà unes vistes espectaculars a tots aquells que s’han atrevit a trepitjar-lo.

Notícies relacionades:
– La 5a Romànic Extrem de Bianya ha d’ampliar el nombre d’inscripcions per la forta demanda
– La Romànic Extrem de Bianya rep el tercer premi a la millor cursa d’Espanya en la seva categoria
– Jordi Roura i Roger Viñas guanyen la mitja i la marató de la Romànic Extrem 2016