La campanya de micromecenatge per al nou espectacle de l’Esbart Olot s’acaba demà i ja han aconseguit 3.400 euros

L’Esbart Olot ha aconseguit el seu objectiu per a finançar el seu nou espectacle: han aconseguit els 2.000 euros que necessitaven a través d’una campanya de micromecenatge. I, a més, els han superat. L’espectacle s’inspira en les Festes del Tura i pretén transmetre les sensacions i vivències de les festes.

La campanya de micromecenatge per a finançar el nou espectacle de l’Esbart Olot, s’acaba demà i ha superat amb escreix els 2.000€ que volien aconseguir. L’Esbart va llançar la campanya, a través de la plataforma Tot Suma, a mitjans gener i des de llavors, 64 sumadors i persones han aportat 3.405€. Tot un èxit pels organitzadors.

El nou espectacle ‘8del9: Festa Major’ és un projecte ambiciós, amb un cost que voreja els 10.000€. Es tracta d’un homenatge a les Festes del Tura i es dóna una especial importància a la música. També han enregistrat un disc. L’estrena de ‘8del9: Festa Major’ serà el 13 de maig al Teatre Principal d’Olot. Les entrades ja estan a la venda. L’esbart Olot ha publicat vídeos a Internet per a fer difusió de l’espectacle.

Notícies relacionades:
– L’Esbart d’Olot llança una campanya de micromecenatge per a finançar el seu nou espectacle
– L’Esbart Olot i els dansaires de Sant Privat d’en Bas actuen per primera vegada a les Festes de la Mercè de Barcelona