La comissió de Medi Ambient del Parlament vota aquest dimecres la proposta de resolució de la CUP que vol aturar la implantació de la planta de triatge

La comissió de Medi Ambient del Parlament de Catalunya vota demà la proposta de resolució de la CUP que demana aturar definitivament la implantació de la planta de triatge a la Garrotxa. L’associació No a la planta de triatge de Sant Jaume de Llierca espera el suport de Catalunya Sí Que es Pot i també d’Esquerra Republicana de Catalunya. L’alcalde de Sant Jaume de Llierca denuncia que l’associació està generant desinformació, perquè dóna per fet una ubicació exacta que encara s’està discutint. Jordi Cargol afirma que el govern municipal treballa perquè la planta es faci de la millor manera possible.

Notícies relacionades: 
– El Consell Comarcal aprova el pressupost del 2017 amb un milió més per iniciar la implantació de la planta de triatge comarcal
– La CUP retira la resolució contra el Pla Especial de la planta de triatge per actualitzar-ne el redactat
– El Consell Comarcal aprova el conveni marc per a construir la planta de triatge al polígon de Sant Jaume de Llierca