Desenes de persones es concentren davant l’Ajuntament d’Olot en suport de Frances Homs i contra la judicialització del 9-N

Desenes de persones es van concentrar ahir al vespre davant l’Ajuntament d’Olot en suport a l’ex conseller de Presidència Francesc Homs, jutjat per l’organització del 9-N. Els partits i entitats independentistes congregats defensen que aquest és un nou cas de judicialització de la política. Entenen el xoc amb l’Estat com una confrontació de voluntats. Afirmen que si els judicis no s’aturen, ells tampoc no s’aturaran.

Ahir va començar el judici a Francesc Homs per l’organització del 9-N. El seu judici va motivar ahir al vespre concentracions de protesta en suport de l’ex conseller de la Presidència. Entenen el judici com un nou episodi de l’estratègia de l’Estat per contrarrestar el procés independentista. Demanen que es debati políticament el que consideren una qüestió política.

Representants dels grups municipals de l’Ajuntament d’Olot favorables al referèndum i desenes de ciutadans van tornar-se a concentrar ahir al vespre davant l’Ajuntament, aquesta vegada, en suport a l’ex conseller de la Presidència, Francesc Homs, jutjat per l’organització del 9-N. Les persones concentrades ahir rebutjaven que es torni a portar als tribunals una qüestió que consideren eminentment política. La lectura del manifest d’ahir, a la qual va acompanyar l’exhibició d’una pancarta on es podia llegir ‘Mai caminareu sols’,

Notícies relacionades:
– L’olotí Joan Cañada assegura que no van actualitzar el web del 9-N després de la suspensió però tampoc no van poder-lo fer desaparèixer
– La coordinadora general del PDeCAT Marta Pascal qualifica el judici pel 9-N d’”escàndol democràtic de primer ordre”
– Centenars de garrotxins i càrrecs electes de la comarca donen suport a Mas, Ortega i Rigau durant el judici celebrat aquest matí a Barcelona

x