Noves restriccions als túnels de Bracons programades pels dies 1 i 2 de març

Dimecres i dijous hi hauran noves restriccions al trànsit als túnels de Bracons. Concretament, demà, dia 1, es tallarà un carril en sentit Vic i el dia 2, se’n tallarà un en sentit Olot.  En els dos casos, les restriccions duraran un dia i aniran des de les 8 del matí fins a les 10 de la nit al túnel de la Codina i es deixarà 1 carril per cada sentit. Segons el Centre de Control de Carreteres, el motiu són els treballs de configuració de la regulació dinàmica al túnel de la Codina. Però aquest no és un fet aïllat. Gairebé cada mes hi ha restriccions. Sense comptar les de demà i demà passat, des del febrer del 2016 n’hi ha hagut, almenys, 11. El Consell Comarcal de la Garrotxa vol demanar explicacions per les obres i els talls reiterats al secretari d’Infraestructures de la Generalitat.

Notícies relacionades:
– El Consell Comarcal de la Garrotxa demana explicacions al Departament d’Infraestructures per les restriccions reiterades a Bracons
– Restriccions a la circulació als túnels de Bracons previstos per avui per neteja de canalons i filtracions al túnel
– Restriccions als túnels de Bracons els dies 11 i 12 de gener