El CPA Olot afronta amb il·lusió el repte d’aconseguir el 14è Campionat d’Espanya per al seu palmarès

El CPA Olot encara el proper Campionat d’Espanya de patinatge artístic en grups de xou amb il·lusió, amb l’objectiu d’aconseguir la victòria i la classificació pels campionats d’Europa i del Món. La competició tindrà lloc a Lleida aquest proper dissabte, i la podran veure en directe a partir de les vuit del vespre per Olot Televisió i la Xarxa de Televisions Locals.

El Club de Patinatge Artístic Olot vol sumar el 14è Campionat d’Espanya en grups de xou del seu palmarès. Dissabte té l’oportunitat de guanyar el cinquè títol consecutiu, en la competició que tindrà lloc al pavelló Barris Nord de Lleida. Tot i tenir les vitrines plenes de trofeus que l’acrediten com el dominador de l’especialitat, al club asseguren que això no els treu competitivitat.

El Campionat d’Espanya es torna a celebrar a Catalunya a poc més de dues hores en cotxe de la capital garrotxina, i això provoca alguns avantatges a l’hora d’afrontar la competició, com la proximitat que suposa per l’afició el desplaçament. En canvi, el fet de que no hi hagi concentració prèvia i que es pugui viatjar al mateix dia provoca que no hi hagi tanta sensació de jornada gran de competició. Però segur que els nervis apareixen: el CPA Olot sortirà a la pista en la 18a posició dels 20 equips participants, un bon lloc, segons Planiol, perquè el jurat reté més en la memòria les darreres actuacions vistes.

Tot Catalunya tindrà l’oportunitat de veure en directe si ‘Sóc Innocent’ confirma els pronòstics i s’endú el títol, o si sorgeix algun rival capaç de plantar cara al CPA Olot. El Campionat es podrà veure dissabte a partir de les vuit del vespre, a través d’Olot Televisió i la Xarxa de Televisions Locals.

Notícies relacionades:
– Reben el CPA Olot al Palau de la Generalitat en motiu dels seus èxits acumulats durant el 2016
– El CPA Olot guanya el seu setzè títol del campionat de Catalunya de patinatge artístic
– El CPA Olot buscarà el seu setzè títol català dissabte a Fontajau, en directe per Olot Televisió a partir de les 20h