La Jornada Solidària per a les persones refugiades a la Vall d’en Bas reuneix 900 euros

Més d’un centenar de persones van participar a la Jornada Solidària pels refugiats a La Vall d’en Bas dissabte passat. La jornada, que va consistir en activitats per als més petits, una xerrada, concerts, una exposició de fotografies i una calçotada, va reunir 900€. Els diners aniran destinats a 4 ONG’s  que treballen amb persones refugiades.

La Jornada Solidària per a les persones refugiades organitzada per l’Associació de Veïns de Sant Esteve i l’Ajuntament de la Vall d’en Bas del passat cap de setmana va recaptar 900 euros. Els diners es repartiran, en parts iguals, a quatre ONG’s que porten temps treballant amb els refugiats: Proactiva open Arms, Open Cultural Center, Brigada EKO Garrotxa i Pallassos Sense Fronteres. Aquests col·lectius també van participar en les jornades.

Els actes va arrencar dissabte al matí al Local Social de Can Tista i un centenar de persones van participar al taller de serigrafia i de pallassos i van assistir a la xerrada sobre la vida als camps de refugiats, a través de l’experiència de diversos voluntaris. Després de la xerrada, es va fer una calçotada i l’acte va acabar amb un recital de poesia, un concert i una connexió en directe a l’Illa de Lesbos, on socorristes de Proactiva Open Arms van explicar la seva tasca a les costes del Mediterrani. També es va poder visitar una exposició de fotografies durant tot el dia.

Notícies relacionades:
– La Vall d’en Bas organitza una Jornada Solidària per les Persones Refugiades amb una calçotada i tallers per la mainada
– El Consell Municipal de Cooperació organitza autocars per anar a la manifestació de dissabte a Barcelona a favor de l’acollida de refugiats
– Olot es suma a la campanya ‘Casa nostra, casa vostra’ recollint signatures a favor de l’acollida de refugiats

x