L’alcalde d’Olot entra al Comitè Nacional de PDeCAT per influir en les normes de funcionament de la política local en una hipotètica Catalunya independent

L’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, ha estat un dels 10 elegits d’entre 14 candidatures per representar el Consell d’Acció Municipal del PDeCAT al Comitè Nacional del partit. El batlle considera que la seva experiència al capdavant de la política local d’Olot pot resultar útil a la direcció executiva de la nova formació.

El batlle també ha explicat a OLOT TELEVISIÓ que entra al Comitè Nacional de PDeCAT per influir en les normes de funcionament de la política local dins d’una hipotètica Catalunya independent. Josep Maria Corominas vol aportar decisions rellevants des de la seva nova responsabilitat, que ha definit com a corretja de transmissió entre el món local i la direcció del partit.

Notícies relacionades:
– Neus Lloveras és la nova presidenta de l’AMI i l’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, en tornarà a ser vicepresident