Sant Jaume de Llierca iniciarà aquest dijous l’ordenació de l’entorn de la zona esportiva i l’ampliació de l’escola aquest estiu

Sant Jaume de Llierca iniciarà demà les obres d’ordenació de la zona esportiva i el seu entorn, amb la signatura de l’acte de replanteig i d’inici d’obres. Amb un cost de 200.000 euros i durant 18 setmanes, es construirà un passallís peatonal de cinc metres d’amplada entre l’escola i el camp de futbol. També s’ordenarà l’entorn del centre educatiu. L’alumnat de l’escola està experimentant un creixement important i cal ordenar l’accés d’alumnes i vehicles.

El creixement de l’alumnat ha fet adonar a l’equip de Govern que cal una urgent ampliació de l’escola. L’alcalde va reunir-se amb la delegació territorial d’Ensenyament a Girona. La Generalitat va entendre la necessitat d’ampliar l’escola, tot i que en un primer moment va parlar d’habilitar-hi barracons.

Finalment, l’equip de govern de Sant Jaume de Llierca ha aconseguit que el Departament es comprometi a aportar 280.000 euros que, sumats als 200.000 euros més que aportarà l’Ajuntament, permetran doblar la superfície d’aules del centre, amb una biblioteca, una sala de professors i tantes aules com grups tindrà l’escola. Les obres començaran a l’estiu i és previst que durin entre sis i set mesos. Durant les vacances escolars, es treballarà en els espais interiors de l’actual escola, i es passarà a treballar a l’exterior coincidint amb l’inici del nou curs.

Notícies relacionades:
– Els veïns de la Miana reclamen mesures urgents pel camí que els porta a casa i l’alcalde de Sant Jaume de Llierca s’hi compromet
– La pluja atura els treballs de reparació del passallís de la Miana de Sant Jaume de Llierca
– Properament començaran les obres del passallís que connecta Sant Jaume de Llierca amb la Miana, tancat des del novembre

x