La nova presidenta del CN Olot anuncia un nou procés participatiu per la remodelació de les instal·lacions

La nova presidenta del Club Natació Olot, Gemma Soy, anuncia que en els propers dies l’entitat començarà un procés participatiu que permeti als socis pronunciar-se sobre la reforma de les instal·lacions del club. Soy ho comunica en la seva carta de presentació enviada als socis.

La presidència del Club Natació Olot ja torna estar a funcionar amb normalitat després que Gaspar Senis presentés la dimissió a principis de febrer. La nova presidenta, Gemma Soy, comença una nova etapa al capdavant de la junta directiva de l’entitat. En una carta enviada als socis i publicada al web del club, Soy comença parlant de les fortaleses del club i ho fa explicant que és “un club fort des d’un punt de vista econòmic i financer” i posa en valor “una plantilla de grans professionals”. La presidenta concreta que amb la nova etapa que ara comença “estem treballant de valent (..) per ampliar els canals de participació, informació i comunicació, i per aconseguir fer més àgil i fluïda aquesta participació”. A la carta Gemma Soy destaca, com a projecte “especialment important per al futur del club” la reforma de “la part més antiga de les instal·lacions, que ara té més de 50 anys” i anuncia “un procés participatiu en el qual hem estat treballant en els darrers mesos, per aconseguir que tots els socis us sentiu escoltats i implicats”. Finalment la carta dirigida als socis conclou que “només remodelant les instal·lacions i adequant-les a les necessitats actuals obtindrem un club de futur”.

Notícies relacionaddes:
– Gemma Soy arriba a la presidència del Club Natació Olot amb l’objectiu d’assolir tots els reptes que es proposa l’entitat
– Gaspar Senis afirma que plega per no eternitzar-se a la presidència del Club Natació Olot
– Gaspar Senis deixa la presidència del Club Natació Olot