Olot Televisió i el Club Patinatge Artístic Olot renoven el compromís per treballar en favor del patinatge

Aquesta setmana Olot Televisió i el Club Patinatge Artístic Olot han renovat el compromís per seguir treballant de manera conjunta en favor del patinatge. Les dues parts han rubricat un conveni que estreny encara més les relacions. Olot Televisió es compromet a fer un seguiment de tot allò que tingui a veure amb el Club Patinatge Artístic Olot. La primera acció és, precisament, aquest dissabte, amb l’emissió en directe per totes les televisions adherides a La Xarxa del campionat d’Espanya des de Lleida, on el grup de xou gran competirà per revalidar el títol. L’acord signat entre el CPA Olot i Olot Televisió també contempla la producció i emissió d’un espot promocional del club i la cobertura i emissió íntegra del festival de patinatge, que se celebrarà el proper 27 de maig al pavelló d’Olot. El director d’Olot Televisió, Albert Brosa, explica que “aquest és un compromís cap a totes les patinadores i patinadors del club per visualitzar l’enorme esforç que fan” i ha subratllat que “per la cadena aquesta conveni significa, també, promocionar el club a tot Catalunya, a través de La Xarxa, per donar visibilitat al patinatge i per contribuir a transformar-lo en un esport de referència”. Ja fa anys que Olot Televisió és al costat del CPA Olot. De fet, va ser el primer mitjà de comunicació de la comarca que, en creure en el potencial de les patinadores i patinadors, va decidir donar suport a l’entitat per promocionar i divulgar els seus valors. El conveni l’han signat aquest dijous el president del CPA Olot, Josep Sagués, i el director d’Olot Televisió, Albert Brosa.

Notícies relacionades:
– El CPA Olot afronta amb il·lusió el repte d’aconseguir el 14è Campionat d’Espanya per al seu palmarès
– Reben el CPA Olot al Palau de la Generalitat en motiu dels seus èxits acumulats durant el 2016
– El CPA Olot guanya el seu setzè títol del campionat de Catalunya de patinatge artístic