El CPA Olot prepara l’assalt al cinquè títol consecutiu del campionat d’Espanya, en directe per Olot Televisió

El Club de Patinatge Artístic Olot disputarà demà, en directe per Olot Televisió des de les 20h del vespre, el Campionat d’Espanya de la seva modalitat. Una victòria les classificaria pels campionats d’Europa i mundial.

El CPA Olot vol seguir amb la seva gran temporada, en la que ja s’ha alçat amb els títols de campiones dels campionats territorial i autonòmic. Demà competirà a Lleida per aconseguir el seu 14è campionat d’Espanya i, de pas, obtenir els bitllets pels campionats Europeu i Mundial. El Club de Patinatge Artístic Olot vol sumar el 14è Campionat d’Espanya en grups de xou del seu palmarès. Demà té l’oportunitat de guanyar el cinquè títol consecutiu, en la competició que tindrà lloc al pavelló Barris Nord de Lleida. Allà el CPA Olot haurà de demostrar les millores que s’han produït en el ‘Sóc innocent’ des del campionat català.

Tot Catalunya tindrà l’oportunitat de veure en directe si ‘Sóc Innocent’ confirma els pronòstics i s’endú el títol, o si sorgeix algun rival capaç de plantar cara al CPA Olot. El Campionat es podrà veure demà a partir de les vuit del vespre, a través d’Olot Televisió i la Xarxa de Televisions Locals. Una victòria durà les olotines al campionat europeu i mundial.

Notícies relacionades:
– El CPA Olot afronta amb il·lusió el repte d’aconseguir el 14è Campionat d’Espanya per al seu palmarès
– Reben el CPA Olot al Palau de la Generalitat en motiu dels seus èxits acumulats durant el 2016
– El CPA Olot guanya el seu setzè títol del campionat de Catalunya de patinatge artístic