El Consultori Local Olot Nord del barri de Sant Miquel celebra el seu 10è aniversari

El Consultori Local Olot Nord ha arribat al seu 10è aniversari i els serveis sanitaris que porten oferint des del 2007 s’han fet notar molt positivament a la ciutat. El passat 2016 els professionals d’aquest centre van atendre unes 40.000 visites.

Inaugurat el 5 de març de 2007, el Consultori Local Olot Nord celebra el seu 10è aniversari. El centre forma part de l’Àrea Bàsica d’Olot que comprèn també el Centre d’Atenciò Primària de la Ciutat i els consultoris de Les Preses i Santa Pau. Els professionals d’aquest centre realitzen unes 40.000 visites anuals. Al 2016 van fer prop de 20.000 visites de medicina familiar i comunitària i més d’11.000 d’infermeria d’adults. Pel que fa a pediatria van superar les 7.000 visites.

El Consultori Local Olot Nord té una població assignada de 5.892 persones i la direcció i el personal valoren amb nota el progrés del centre sanitari durant aquesta dècada. Al 2007 les circumstàncies del moment no van permetre obrir un segon CAP a la ciutat. Per això, es va apostar per un centre més petit però que procurés serveis sanitaris bàsics a la zona de Sant Miquel. Sembla que el Consultori Local Olot Nord ha estat tot un encert i els seu personal seguirà treballant per mantenir la línia dels últims anys.