Sant Jaume de Llierca tindrà un casal per a la gent gran el 2019

Sant Jaume de Llierca ha començat les obres, aquesta setmana, per arreglar la zona esportiva  i, a partir de l’estiu, començaran els treballs per ampliar l’escola.  Un altre dels projectes de l’Ajuntament per aquest mandat és oferir i adequar un centre per a la gent gran.

Un dels projectes de l’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca d’aquest mandat és impulsar un casal de la gent gran. No es tracta, però, de fer un centre de dia com el que ja hi ha a Tortellà. L’Ajuntament vol que sigui un espai de reunió i on es facin activitats.  És una necessitat del poble, que té una població de 870 habitants. Un 25% de la població té més de 65 anys. I un 10%, més de 80. Per idear el projecte, s’està fent un procés participatiu. A la primera reunió hi van assistir una cinquantena de persones. De moment, ja s’han destinat  30.000 euros per a la redacció d’un projecte. L’Ajuntament vol que les obres estiguin acabades, com a molt tard, el 2019.

Aquest espai per a la gent gran s’ubicarà al costat del Centre Cívic del municipi, on actualment hi ha el local de la brigada municipal. El local i el solar s’ampliaran i s’adequaran per fer el centre. Per altra banda, la brigada aquest any es desplaçarà en un altre edifici. L’Ajuntament disposa d’una partida en el pressupost per comprar un local alternatiu.

Notícies relacionades:
– Sant Jaume de Llierca iniciarà aquest dijous l’ordenació de l’entorn de la zona esportiva i l’ampliació de l’escola aquest estiu
– Els veïns de la Miana reclamen mesures urgents pel camí que els porta a casa i l’alcalde de Sant Jaume de Llierca s’hi compromet
– La pluja atura els treballs de reparació del passallís de la Miana de Sant Jaume de Llierca