La rua del carnaval d’Olot, que Olot Televisió dóna en directe, colofó final d’un carnaval que comença avui

Ja està aquí. Ja ha tornat. El carnaval d’Olot arrenca avui amb un espectacle de playback al Teatre Principal que culminarà demà amb la gran rua del carnaval que Olot Televisió retransmetrà en directe.

<

Ja ha arribat el carnaval d’Olot. Avui comencen dos dies de disfresses, balls, música i diversió. Un carnaval que arriba a la 28ena edició. L’acte inaugural tindrà lloc divendres 3 de març a les 9 de la nit al Teatre Principal. Els reis i reines dels anteriors 27 anys de carnaval seran els protagonistes de l’acte. Un acte que donarà inici a un carnaval que seguirà amb el Ball de la Dona, al Pub Lucky Luke des de les 12 de la nit.

Un cop la gent hagi descansat de la llarga nit anterior, podrà visitar els comerços i aparadors de la ciutat que durant tot el dia participaran en el concurs per veure quin és el més ambientat d’Olot. A les 12 del migdia serà el torn de la cercavila del carnestoltes i la reina del carnaval 2017 acompanyats de les penyes. Aquestes estaran escalfant ja pel colofó final, la Gran Rua del Carnaval que, a més, retransmetrem en directe per Olot Televisió a les 17.30 de la tarda de dissabte. En cas de pluja, la rua passaria a ser diumenge a les 11h.

Notícies relacionades:
– La Santjoanenca, la Carnavalesca, els Emmaskarats i Les Tremendes s’emporten premis de Platja d’Aro
– Les colles de la Garrotxa llueixen amb força a Platja d’Aro