La Unió Esportiva Olot rep la Montañesa en una jornada que pot ser clau

La Unió Esportiva Olot afrontarà un partit important diumenge. Rep la visita de la Montañesa, un equip que aquesta temporada s’està mostrant molt irregular i que ocupa la 13ena plaça, només cinc punts per sobre del descens.

Els homes de Ramon Maria Calderé s’enfrontaran aquest proper diumenge a dos quarts de 5 de la tarda a la Montañesa. L’Olot rebrà als barcelonins després d’una victòria de mèrit a Cerdanyola. La Monta, com és conegut l’equip de Nou Barris, és tretzè classificat amb 31 punts, a 5 del descens. A l’anada l’Olot va guanyar per la mínima 1-2. El conjunt olotí ve de guanyar a Cardanyola, en un camp complicat, i de tornar a demostrar que pot dominar els partits des de la possessió de la pilota. A més aquesta jornada es dóna un fet important i és que s’enfronten, entre ells, tots els rivals directes de l’Olot.

Calderé ha fet retocs en defensa en els últims partits i l’equip no s’ha ressentit. Qui si que s’ha ressentit, però d’unes molèsties, han estat Uri Santos i Tito Malagón. El madrileny té possibilitats d’arribar al partit però el català sembla segur que no podrà comptar per Calderé. Diumenge a dos quarts de cinc, Olot-Montañesa.

Notícies relacionades:
– La UE Olot renova a Dembo Batchilly per a dues temporades més
– La Unió Esportiva Olot rep a la Pobla de Mafumet, contra qui ja va perdre a l’anada

x