Jean-Marcel presenta la seva exposició de pintura espiritual i abstracte al Museu de la Garrotxa

La Sala 15 del Museu de la Garrotxa va estrenar divendres una nova exposició. Aquest cop és pintura, però no una pintura normal. Anar a veure l’exposició és una experiència espiritual i trencadora.

Jean-Marcel Sené és un noi d’Haití. Perseguint un somni va arribar a Olot on, a través de la pintura, vol explicar què sent, què pensa i què li transmet aquesta terra. Una terra que, assegura, estarà “sempre al meu cor”. Durant l’explicació, Jean-Marcel va aprofitar per tancar el llum i deixar tothom a cegues. Després d’uns minuts així, poden apreciar les pintures sense llum, va encendre unes espelmes. La barreja de llum i foscor donava un aspecte completament diferent a les obres d’art. L’artista d’Haití va inaugurar divendres la seva exposició al Museu de la Garrotxa. Una exposició titulada ‘La Noche’ i que és tota una experiència sensorial i espiritual. I és que, com ell mateix va dir, Olot és una terra que viu sobre el foc i la rodeja l’aigua, l’aire i la naturalesa del bosc. Jean-Marcel tornarà al seu país d’origen abans d’abril, on vol crear una fundació per les dones d’Haití.

Notícies relacionades:
– El Museu de la Garrotxa i Altrat impulsaran tallers d’artteràpia a l’exposició sobre el riu Fluvià
– El Museu dels Sants celebra el seu 10è aniversari amb una festa el 10 de març
– S’ajorna l’obertura del nou museu de la Garrotxa, que va tancar a mitjan gener per a remodelar l’espai i canviar els continguts