El Sant Jaume de Llierca aconsegueix un punt d’or davant el Porqueres i es manté segon

El Sant Jaume de Llierca va obtenir un punt en la visita del Porqueres a la Garrotxa. Els locals van mostrar la seva cara més competitiva en un partit que els enfrontava al tercer classificat i que va acabar amb empat a 1.
Sant Jaume-Porqueres

El Sant Jaume de Llierca va endur-se un punt d’or de cara a l’ascens en la visita del Porqueres al municipal de Sant Jaume. Tot i adelantar-se al marcador i veure com li empataven el partit, els nois de Ferran Roca es mantenen en la segona posició gràcies a aquest empat a un contra el seu màxim perseguidor.
Un partit que enfrontava dos equips amb dos estils contraposats. Els garrotxins són un equip que intenten jugar pel terra, movent ràpid la pilota. Els visitants van mostrar ser tot el contrari, un equip amb dos futbolistes que destaquen pel seu físic i a partir dels quals l’equip organitza el seu joc. Ferran Roca va intentar contrarestar aquest poder aeri dels visitants introduint Alabau com a pivot defensiu. Durant la primera meitat va funcionar prou bé, tot i que els locals no acabaven de trobar la porteria rival. Qui si veia porteria rival eren els visitants, que es plantaven amb més facilitat a la porteria local gràcies al joc directe.
La segona meitat va començar com els locals esperaven. En una jugada en la que els de Sant Jaume van llençar una pilota llarga, els centrals visitants van fallar i Javi Arrabal va deixar la pilota de cara a Isaac El Haraki perque aquest afusellés a Sergi Bosch.
Poc va durar l’alegria local. Deu minuts després del gol dels de Ferran Roca, Sowlle va aprofitar una bona passada a l’esquena de la defensa local per fer inútil l’estirada de Miquel.

El partit va entrar en un tram en el que els locals no aconseguien sortir del seu camp, mentre que els visitants intentaven desfer la bona defensa dels de Sant Jaume. En una gran jugada des de la banda va arribar la millor ocasió visitant. El xut, però, va anar al pal.
Un cop que va despertar als locals. Amb poc temps per davant es van bolcar contra la porteria visitant però no van acabar d’arribar amb perill, fet que va impedir que aconseguissin un gol que hagués estat vital. El Sant Jaume es manté segon una jornada més, a un punt del Gironès-Sabat i deixant a la mateixa distància, però per darrere, al Porqueres.

Notícies relacionades:
– El Sant Jaume de Llierca suma 3 punts d’or davant l’Atlètic Banyoles (3-0)
– El Sant Jaume de Llierca es deixa dos punts davant Les Preses (1-1)
– El Sant Jaume de Llierca supera per la mínima a un gran Santjoanenc (1-0)