El CPA Olot s’alça amb el títol de campiones d’Espanya per cinquè any consecutiu

Les noies del Club Patinatge Artístic Olot no tenen sostre. Ho han tornat a fer. Les olotines no han fallat i s’han emportat, de nou, el campionat d’Espanya de grups de xou. És el cinquè any consecutiu que ho aconsegueixen. El 14è títol de la seva història.

Les patinadores del CPA Olot segueixen imparables. El ‘Sóc innocent’ no té rival i ho ha demostrat, de nou, al pavello Barris Nord de Lleida on es disputava el Campionat d’Espanya de grups de xou. Després de fer-se amb els títols de campiones territorials i autonòmiques, les garrotxines ja són campiones estatals. El cinquè cop en els darrers cinc anys.
Un actuació perfecte. Ningú els ha pogut fer ombra després de que l’espectacle que han preparat en Ricard Planiol i l’Ester Fàbrega hagi sortit pràcticament perfecte. No hi han hagut gairebé canvis respecte a l’actuació de Fontajau, com si que els ha fet Girona buscant sorprendre.

Les noies del CPA Olot han aconseguit, amb aquest títol, reservar els bitllets per anar a Nantes i a la Xina a competir pels títols Europeu i Mundial de Patinatge Artístic.

El CPA Olot ha aconseguit una puntuació de 9’7 punts però, el més sorprenent, ha sigut que en la valoració artística ha obtingut quatre 9’9 i un 9’8. La puntuació final ha superat en 1’7 punts la de l’any passat, el que demostra que, tot i guanyar-ho tot, les olotines no descansen en la seva evolució. El Girona ha quedat en segona posició.

Notícies relacionades:
– El CPA Olot prepara l’assalt al cinquè títol consecutiu del campionat d’Espanya, en directe per Olot Televisió
– El CPA Olot afronta amb il·lusió el repte d’aconseguir el 14è Campionat d’Espanya per al seu palmarès
– Reben el CPA Olot al Palau de la Generalitat en motiu dels seus èxits acumulats durant el 2016