L’Espectacle Reial, el Playback del CIT inaugura el 28è Carnaval d’Olot amb 18 paròdies d’artistes mítics

El 28è Carnaval d’Olot va arrencar divendres amb l’Espectacle Reial, el Playback a càrrec dels Reis i Reines del carnestoltes olotí. Des de David Bisbal fins a Bellini, un total de 18 actuacions que van fer vibrar el Teatre Principal d’Olot, ple fins ala bandera.

L’Espectacle Reial, com no podia ser d’altra manera, va començar amb l’entrada triomfal dels Reis de Carnaval 2017, David Muñoz i Mònica Paz de la colla Els Alots; i amb un Teatre Principal ple a vessar es va donar el tret de sortida definitiu al 28è Carnaval d’Olot. La vetllada prometia i va deixar grans moments dalt l’escenari. Actuacions de cantants mítics van fer aixecar de la cadira el públic present al Teatre Principal. María Isabel, Madonna, Pitbull, Marc Anthony, Shakirao fins i tot El Tricicle no van faltar a la cita i van fer esgotar les entrades amb antel·lació.

L’espectacle sencer es podrà veure a Olot Televisió dilluns a 3/4 d’11 de la nit. També dimecres, a les 11 de la nit i diumenge, 12 de març, a les 8 del vespre.

Notícies relacionades:
– La Santjoaneca, en carrossa, i els Emmaskarats, en comparsa, guanyadors de la rua de Carnaval d’Olot
– La Santjoanenca, la Carnavalesca, els Emmaskarats i Les Tremendes s’emporten premis de Platja d’Aro
– Les colles de la Garrotxa llueixen amb força a Platja d’Aro