El 10è Besalú Ciutat Jueva compta amb més de 10 actes i la presència del conseller de Cultura, Santi Vila

Besalú Ciutat Jueva

La 10a edició del Besalú Ciutat Jueva ha comptat amb la presència del conseller de Cultura, Santi Vila que ha visitat la Sala Arqueològica que s’està bastint al carrer del Portalet, a l’Espai Cultural de la Cúria Reial de Besalú.

El Besalú Ciutat Jueva celebra enguany la 10a edició i durant el cap de setmana centenars de visitants s’han impregnat del passat jueu d’aquesta vila garrotxina. El conseller de Cultura, Santi Vila, ha visitat la que serà la Sala Arqueològica de Besalú situada a l’Espai Cultural de la Cúria Reial. L’alcalde de Besalú, Lluís Guinó ha reiterat que aquesta és una fira en la que preval l’oferta cultural per sobre de si atreu a més o menys visitants. Santi Vila també ha valorat l’esdeveniment, ha destacat que expressions de la cultura popular com la Fira d’Artesania de Tortellà o el Besalú Ciutat Jueva aporten dinamisme al país.