El Club Bàsquet Olot supera a Les Franqueses amb una victòria contundent (63-45)

La jornada 20 de Primera Catalana de bàsquet femení va enfrontar el Club Bàsquet Olot amb Les Franqueses al Pavelló Municipal d’Esports d’Olot. Les olotines van guanyar de manera contundent a un rival proper a les locals a la classificació. Les olotines van ser superiors i van vèncer amb un partit molt sòlid (63-45).

El CB Olot supera a Les Franqueses amb una victòria contundent (63-45)

En vistes de la classificació el partit entre el Club Bàsquet Olot i Les Franqueses, hauria d’haver estat força més disputat, ja que els dos clubs arribaven al partit formant part de la zona mitja de la classificació. El Pavelló Municipal d’Esports va acollir el partit corresponent a la jornada 20 del grup 2 Primera Catalana. Les olotines van començar marcant el ritme del partit exigint a les rivals.  Arribant a la mitja part amb un marcador de 32 a 15.

Les Franqueses anirien a remolc de l’Olot durant tot el partit però, en cap cas es van desconnectar. Cap al tram final si que l’Olot sumaria una distància considerable que ja seria insalvable, i així acabaria el partit amb un resultat de 63-45 per les olotines, 18 punts per sobre de les Franqueses. Un partit que li serveix a l’Olot per recuperar les bones sensacions després de la desfeta del cap de setmana passat a Sabadell.

Notícies relacionades:
– El Bàsquet Olot acaba de forma agredolça un cap de setmana on guanya el Montserrat per 57 a 54 però perd contra el Les Corts per 65 a 71
– El CB Olot demostra de quina pasta està fet davant l’IPSI (70-44)
– L’encert en el triple allunya el CB Olot de la victòria davant el Sant Andreu Natzaret (68-79)

x