L’Olot s’imposa amb dificultats a la Montañesa i veu el play-off a tocar (2-1)

La Unió Esportiva Olot ha sumat el 21è partit consecutiu sense perdre davant la Montañesa, a qui ha guanyat per 2 a 1. Héctor Simon i Marc Mas han anotat els gols olotins, que han servit per doblegar un rival dur. Els de Calderé tornen a distanciar-se al capdavant de la classificació, amb un marge de 6 punts respecte el Peralada.

Veient els resultats, hom diria que l’Olot no troba cap resistència en els seus rivals, però la realitat apunta que darrerament als garrotxins els costa resoldre els partits. Malgrat això, contra la Montañesa ha sumat la 21a jornada sense conèixer la derrota. El matx ha arrencat sense un dominador clar, i on els de Nou Barris han avisat del seu perill en un gol anul·lat just començar el partit. Però cap dels dos equips ha aconseguit generar oportunitats clares en les seves aproximacions, i tot i que l’Olot no ha patit problemes, tampoc ha trobat vies per superar la defensa rival. A la segona part la dinàmica es mantenia, però un penal innocent de Santos al tocar la pilota amb les mans ha trastocat el joc. Héctor Simon ha fallat la pena màxima, però ha aprofitat el rebot per marcar a plaer l’1 a 0. Era el minut 55, i en aquest punt s’han viscut quatre minuts bojos. Al minut 57, Alfredo ha conduït un contraatac per acabar assistint Marc Mas, que amb un toc suau ha superat el porter rival fent el 26è gol de la temporada. Amb el 2 a 0 tot l’estadi donava per sentenciat el matx, però immediatament després, al 59, Payán llençava una falta llunyana que s’ha escolat en paràbola per tot l’escaire de la porteria defensada per Ginard. El 2 a 1 no ha permès gaudir amb tranquil·litat dels darrers minuts del partit, però s’ha arribat als 90 minuts sense canvis al marcador.

Amb l’empat del Peralada, l’Olot amplia de nou el seu avantatge al capdavant de la classificació, amb 6 punts de marge respecte el seu perseguidor més immediat i 21 amb el primer aspirant a play-off.  A deu jornades de l’acabament de la lliga, si l’Olot guanya tres partits més s’asseguraria la plaça en les eliminatòries d’ascens a la Segona B.

Notícies relacionades:
– La Unió Esportiva Olot rep la Montañesa en una jornada que pot ser clau
– La UE Olot renova a Dembo Batchilly per a dues temporades més
– La Unió Esportiva Olot rep a la Pobla de Mafumet, contra qui ja va perdre a l’anada