Sergi Oller repeteix victòria a l’Open BTT de Sant Joan les Fonts

Sant Joan les Fonts ha viscut de nou l’obertura del campionat de BTT de Girona, amb la disputa de l’Open BTT de Sant Joan les Fonts i que recorre la serra de Vivers. Sergi Oller s’ha imposat per segon any consecutiu en una competició on hi han participat més de 300 ciclistes, la gran majoria joves de menys de 14 anys.

BTT SANT JOAN LES FONTS

Un dia perfecte per a una competició fantàstica: el sol rebia de bon matí als més de 300 participants en el 6è Open BTT de Sant Joan les Fonts, dels quals 167 corresponien a joves bikers, que s’inicien en el món de la bicicleta de muntanya. El recorregut, tècnic i exigent, constava de deu quilòmetres, a repetir fins a un màxim de tres vegades segons la categoria en la que es competia. Amb la Torre Canadell com a punt àlgid del circuit, i la Sebastiana anunciant l’arribada a la zona de meta, els ciclistes han hagut de superar volta rere volta els nombrosos obstacles que presentava la prova. Al final, en categoria elit, qui millor se n’ha sortit ha estat Sergi Oller, que ha creuat la meta amb un temps de 1 hora, 33 minuts i 27 segons. Oller ha vençut prenent la iniciativa tot just iniciar-se la cursa.

Oriol Morata ha entrat en segon lloc, completant de nou un podi que ja va tastar l’any passat. Entre tots els vencedors, cal ressaltar la victòria en màsters 30 del garrotxí Toni Olivares; o la de Lluc Plana, de l’entitat organitzadora de la cursa, el Club Ciclista Olot infantil, en categoria alevina. Punt i apart mereix Laura Terradas: la ciclista del Biking Point ha guanyat la cursa femenina amb un temps d’1 hora, 20 minuts i 54 segons. La biker és la gran dominadora de la prova de Sant Joan les Fonts en tota la història de la competició.

Notícies relacionades:
– L’Open BTT de Sant Joan les Fonts recorda Josep Maria Carrera amb una bona participació tot i el mal temps

x