Nens i nenes de la Garrotxa expliquen les seves receptes al programa ‘Del Paisatge a la Taula’, en el marc de la Fira de l’Embotit

L’Institut Municipal d’Educació d’Olot i l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa han impulsat un any més ‘Cuina Gran’, en el marc de la Fira de l’Embotit. Nens i nenes de la comarca surten en el programa de cuina ‘Del Paisatge a la Taula’ d’aquest mes i expliquen les receptes que han ideat. Per suposat, tots els plats porten porc.

S’acosta la Fira de l’Embotit i l’Associació d’Hostalatge en col·laboració amb l’Institut Municipal d’Educació d’Olot han tornat a impulsar la iniciativa ‘Cuina Gran’. Nens i nenes de diverses escoles de la Garrotxa entren a la cuina del programa ‘Del Paisatge a la Taula’ durant aquest mes de març per presentar les seves receptes. Totes les receptes contenen porc i han estat seleccionades a través d’un concurs de cuina a les escoles.

Els nens i nenes comptaran amb l’ajuda de Gerard Xifra,  president de l’Associació d’Hostalatge i cuiner de la Quinta Justa. El programa es pot veure cada dilluns de març a les 13.45 i als horaris habituals ‘Del Paisatge a la Taula’. També a través del XIP TV, el servei a la carta d’OLOT TELEVISIÓ.

Notícies relacionades:
– El projecte Cuina Gran porta petits cuiners al programa ‘Del paisatge a la taula’ d’Olot Televisió