Dissabte se celebra la V Gala de Premis Horseball de Catalunya a Olot

Dissabte se celebra la V Gala dels Premis Horseball de Catalunya a Olot. Ho organitza l’Associació Catalana de Horseball per homenatjar els seus esportistes. Fins a 124 jugadores i jugadors catalans han aconseguit medalles en un total de 24 competicions internacionals i 3 campionats d’Espanya el 2016. L’olotí Marià Clavell és considerat el segon jugador millor del món.

El Horseball és un esport poc conegut a casa nostra, però els jugadors catalans són considerats dels millors del món. De fet, Catalunya és la segona potència mundial d’aquest esport, després de França, segons el Rànquing Mundial de Horseball. Per això, l’Associació Catalana de Horseball vol fer un reconeixement als seus esportistes amb la celebració de la V Gala dels Premis Horseball de Catalunya. La Gala se celebra per tercer any consecutiu a Olot, al restaurant de La Deu. A la Garrotxa hi ha tradició d’aquest esport i el jugador Marià Clavell està considerat el segon millor juagdor del món. La millor  jugadora és del C.H Banyoles, Justine Ammann, i el Club d’Equitació Esportiva Cardedeu ha guanyat el 2016 el campionat d’Europa de Clubs per cinquena vegada a la seva història. És el club que més vegades ha aconseguit el títol.

Notícies relacionades:
– El Horseball Malla es marca com a objectiu superar el Cardedeu en la disciplina sota la coordinació esportiva del garrotxí Marià Clavell
– El genet olotí Marià Clavell guanya la Copa d’Europa de Horseball amb el Cardedeu per quarta vegada al seu palmarès
– El genet olotí Marià Clavell guanya la Copa d’Europa de Horseball amb el Cardedeu per quarta vegada al seu palmarès