La GIOrquestra aconsegueix 10.180 € de la campanya de crowdfunding i farà realitat l’edició del DVD solidari

La GIOrquestra, l’Orquestra Simfònica de Girona, podrà fer realitat el projecte d’edició del DVD solidari del concert del 5è aniversari de la formació. La GIO ha aconseguit els 10.000 euros a través d’un projecte de crowdfunding que s’havia posat en marxa fins aquest mateix dimarts a través de Verkami. De fet han sobrepassat sensiblement la xifra fins els 10.180 euros.

El concert va ser enregistrat pel prestigiós productor Igor Cortadelles juntament amb Catalunya Música i l’estudi Solfa Recordings, que es van encarregar de la retransmissió i enregistrament de so. L’objectiu és editar un DVD solidari per recaptar fons per la recerca del doctor Jordi Frigola, de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona. Un cop assolit l’objectiu econòmic, es farà la presentació del DVD en actes solidaris en saldes de cinema de la demarcació.

Les aportacions que s’han fet es destinaran a finançar, en part, els costos de drets, d’edició i impressió de 1.000 còpies de DVD. A partir de la venda d’aquest material audiovisual i les accions solidàries als cinemes es destinaran els fons a l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona. Les persones que han participat econòmicament en aquest crowdfunding ho han pogut fer des d’una aportació solidària de 5 € fins als 1.500 €. En total s’han recollit 10.180 € de 119 mecenes. El primer acte de presentació està previst als Cinemes Olot, coincidint amb l’actuació de la GIO, el proper 2 d’abril, dins els actes de celebració del 5è aniversari.

Notícies relacionades:
– La Giorquestra del tortellanenc Marcel Sabaté celebra els cinc anys amb un concert solidari contra el càncer
– La GIOrquestra i Marc Timón culminen un concert de pel·lícula a Besalú amb el Música de Cine
La GIOrquestra i Marc Timón portaran a Besalú la nova producció Música de Cine

x