L’exposició ‘Dones atormentades’ de l’artista olotina Goretti Nogareda es pot veure al Cafè Art Fontanella XII

Dissabte es va inaugurar l’exposició ‘Dones atormentades’ de Goretti Nogareda. La mostra està distribuïda entorn les 2 sales del Cafè Art Fontanella 12 i es podrà visitar fins el dia 6 d’abril.

‘Dones atormentades’ ja es pot visitar al Cafè Art Fontanella XII. L’exposició de l’artista olotina Goretti Nogareda es centra en 3 mítiques artistes que van experimentar experiències traumàtiques: Édith Piaf, Isadora Duncan i Mata Hari. La idea de muntar l’exposició va néixer arran d’un poema de Nogareda que compara la riba esquerra del riu Fluvià amb la ‘Rive Gauche’ de la primera meitat de segle XX a París. ‘Dones atormentades’ no s’emmarca en un estil concret, però Nogareda és una amant de l’expressionisme.

L’artista proposa una ‘Desexposició’ coincidint amb el 6 d’abril el dia que clourà la mostra. Amb tot, l’exposició compta amb més d’una vintena de peces repartides de manera desigual per tot el Cafè Art Fontanella XII.

Notícies relacionades:
– Rapsòdia Veus Literàries convida Xènia Dyakonova i Oriol Prat al Cafè Art Fontanella XII on apropen la seva obra al públic garrotxí
– Rapsòdia Veus Literàries organitza una ‘jam session’ de poesia al Cafè Art Fontanella