Maria Pulido guanya la medalla de plata al campionat d’habilitats Spainskills en l’apartat de Tecnologia i Moda

L’alumna del grau superior de Patronatge i Moda de l’Institut la Garrotxa Maria Pulido ha guanyat la medalla de plata al campionat Spainskills; aquest esdeveniment busca els estudiants de formació professional amb millors habilitats a l’hora d’executar la seva feina. La jove de Tortellà va formar part de la delegació catalana en la final celebrada a Madrid.

El grau superior de Patronatge i Moda de l’Institut la Garrotxa ha rebut una fantàstica notícia: la seva alumna, Maria Pulido, ha tornat a mostrar les seves habilitats en aquest aspecte i ha aconseguit un nou reconeixement per la seva tècnica. Al passat mes de juny, Pulido va guanyar el Campionat Catskills sobre tecnologia de la moda, però ara ha fet un pas més: ha aconseguit la medalla de plata a l’Spainskills de Madrid en la mateixa categoria. Spainskills és un concurs amb alumnes de formació professional de tot Espanya que premia als estudiants que desenvolupen millor les seves habilitats; Pulido hi va participar el passat cap de setmana, aconseguint el segon lloc gràcies al resultat de les seves proves.

La delegació catalana estava composta pels 25 alumnes que van guanyar el campionat de Catalunya, entre els que hi havia Pulido. En total, la selecció torna de Madrid amb 13 medalles, així que la meitat dels participants han aconseguit un reconeixement a l’Spainskills de formació professional.

Notícies relacionades:
– Dos alumnes de l’Institut La Garrotxa guanyen un premi i un accèssit
– Comença la 27a edició de l’Aula Permanent de Formació Agropecuària de l’Institut la Garrotxa
– L’Institut la Garrotxa demana poder impartir un nou cicle formatiu de grau superior sobre Paisatgisme i Medi Rural

 

x