Una nova associació de Sant Joan les Fonts ofereix teràpies i activitats amb cavalls

Dues associacions s’han unit a Sant Joan les Fonts per potenciar el seu projecte educatiu, basat en l’art, la cultura, l’esport i la salut. A partir d’aquest mes de març ofereixen activitats educatives amb cavalls a Begudà.

<

Dues associacions de Sant Joan les Fonts s’han unit per oferir un projecte educatiu, a través de la cultura, l’esport, la salut i l’art. Es tracta de l’Associació Cultural DIDAC ( Desenvolupament d’Investigació Didàctica d’Acció Cultural) i l’Associació Art Viu amb Cavalls. L’objectiu de DIDAC és donar a conèixer les diferents cultures i la cultura de la pau amb tallers lúdics a famílies i infants. Per la seva banda, Art Viu amb Cavalls pretén educar els més menuts amb l’art de l’equitació i la doma natural i fomentar, al mateix temps, la seva relació amb la natura. Els caps de setmana de març a juny ofereixen activitats al matí, tant per a nens petits com per a joves a partir de 12 anys. També s’organitza un casal d’estiu i un casal de  Setmana Santa. Una vegada al mes, es fa doma amb cavalls per a adults. Totes les activitats es porten a terme a Begudà, concretament, al mas Serradell. Per a més informació, es pot visitar la seva pàgina web o enviar un correu electrònic a l’Associació Art Viu amb Cavalls.